מתכון

טונה בכבישה חמה על סלט קולרבי וגבינה בולגרית

מאי 2019
2 דירוגים
טונה בכבישה חמה על סלט קולורבי וגבינה בולגרית של שפית איילת לטוביץ'. צילום: דניאל לילה
טונה בכבישה חמה על סלט קולורבי וגבינה בולגרית של שפית איילת לטוביץ'. צילום: דניאל לילה

מהמטבח האסיאתי הבאתי את טכניקת הכבישה החמה, ומהמטבח הצפון אפריקאי - את הטעמים

מתקבל דג עסיסי במיוחד, שהולך יופי עם סלט פריך של קולרבי וגבינה בולגרית.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לנוזל הכבישה:

לסלט:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את נוזל הכבישה והטונה:

1

טוחנים את חומרי הכבישה במעבד מזון לתערובת אחידה. יוצקים לסיר קטן ומביאים לסף רתיחה.

2

מוסיפים את הטונה ומבשלים 3 דקות. מסירים מהכיריים ומשהים את הטונה בנוזל חצי שעה.

3

מוציאים את הטונה ופורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.

מכינים את הסלט ומגישים:

4

מערבבים קולרבי, גבינה, פטרוזיליה, מיץ לימון ומלח בקערה. טועמים ומתקנים תיבול.

5

מעבירים את הסלט לצלחת הגשה, מסדרים את פרוסות הטונה ויוצקים מעל את נוזלי הכבישה. מגישים מייד.