מתכון

טוסט עם ממרח אבוקדו וטחינה גולמית

דצמבר 2018
4 דירוגים
טוסט עם ממרח אבוקדו וטחינה גולמית של פאולין שובל. צילום: מרי משקוץ
טוסט עם ממרח אבוקדו וטחינה גולמית של פאולין שובל. צילום: מרי משקוץ

הפרי הבריא השלים את כיבוש העולם והשתלט על מתכוני פסטה, מנות הודיות ואפילו עוגות

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרסקים בבלנדר את האבוקדו עם המלח, הפלפל, פלפל השאטה, מיץ הלימון והטחינה עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים ומתקנים את התיבול, אם יש צורך.

2

קולים את פרוסות הלחם במצנם (טוסטר). חותכים את המלפפון באמצעות קולפן לרצועות דקות.

3

מורחים את פרוסות הלחם הקלויות בממרח האבוקדו והטחינה. מסדרים מעל את פרוסות המלפפון והבצל. מטפטפים מעל קצת שמן זית ומתבלים בפלפל שחור.