מתכון

טורטייה עם ממרח ארטישוק, רוקט וגורגונזולה

יוני 2019
2 דירוגים
טורטייה עם ממרח ארטישוק, רוקט וגורגונזולה של ענת לבל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : ענת לבל
טורטייה עם ממרח ארטישוק, רוקט וגורגונזולה של ענת לבל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : ענת לבל

מנה נהדרת לפיקניק האורבני המושלם

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לממרח ארטישוק

1

מבשלים את תחתיות הארטישוק במים רותחים עם קורט מלח וכף מיץ לימון במשך 10 דקות עד שהן מתרככות.

2

מסננים היטב.

3

מעבירים את התחתיות למעבד מזון, מוסיפים את שאר מרכיבי הממרח ומעבדים עד קבלת מרקם חלק ואחיד.

4

טועמים ומתקנים תיבול.

להרכבת המנה

5

מחממים קלות את הטורטיות על מחבת יבשה.

6

מורחים ממרח ארטישוק על כל טורטייה, מסדרים עלי רוקט ומפזרים גבינה לפי הטעם.

7

מגלגלים את הטורטיות, עוטפים בנייר סנדוויץ' וקושרים בחוט.