מתכון

טחינה יוגורט

פברואר 2019
2 דירוגים
טחינה יוגורט של עמית כהן, מלאכת הטוחן. צילום: רן בירן
טחינה יוגורט של עמית כהן, מלאכת הטוחן. צילום: רן בירן

את הטחינה־יוגורט אפשר לאכול כמעדן, ממרח או כמטבל, ואפשר לשדך אותה כרוטב לירקות, לדגים או לבשר

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טורפים בקערה טחינה עם מיץ לימון עד לקבלת משחה אחידה. מוסיפים את היוגורט וממשיכים לטרוף עד שהוא נטמע בתערובת. מוסיפים נענע, שום ומלח, מערבבים ומתקנים תיבול.