מתכון

טראפלס גבינת עיזים ומשמשים בציפוי קראסט פיסטוק

פברואר 2019
טראפלס גבינת עיזים ומשמשים בציפוי קראסט פיסטוק של תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
טראפלס גבינת עיזים ומשמשים בציפוי קראסט פיסטוק של תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

מנת אירוח קלאסית קלה להכנה, ועם זאת מאוד מרשימה. שילוב הטעמים של גבינת העזים, המשמשים והפיסטוק פשוט מושלם

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את הגבינה עם עשבי התיבול, צ'ילי, מלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את המשמשים המיובשים הקצוצים ומערבבים היטב.

2

יוצרים כדורים קטנים מהתערובת בעזרת הידיים ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מעבירים את הכדורים לקירור במשך שעה במקרר.

3

לאחר הקירור מוציאים את הכדורים וטובלים אותם בקערה עם פיסטוקים קצוצים לכדי ציפוי מכל הצדדים. מסדרים על גבי צלחת או מגש ושומרים בקירור עד ההגשה.

4

מומלץ להגיש את הטראפלס עם קרקרים (ראו מתכון בהמשך) שעליהם ניתן למרוח את כדורי הגבינה.