מתכון

טראפלס שוקולד ויין

2 דירוגים
טראפלס שוקולד ויין של הקונדיטורית נטע דביר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: קרן ברק
טראפלס שוקולד ויין של הקונדיטורית נטע דביר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: קרן ברק

מתכון קל ופשוט לטראפלס משובחים ביותר, במיוחד ליום האהבה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מרתיחים בסיר על אש נמוכה את היין, הסוכר, קליפת התפוז, מקל הווניל ו-4 כפיות רום. ממשיכים לבחוש עד שהנוזל מצטמצם למחצית הכמות (כ-10 דקות).

2

מסירים מהאש ומוסיפים לנוזלים את השוקולד, החמאה וכפית הרום שנותרה ומערבבים עד שהכל נמס ונוצרת מסה אחידה. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך כשעתיים.

3

יוצרים ממסת השוקולד כדורים קטנים בעזרת הידיים, ומגלגלים אותם באבקת קקאו לציפוי. מאחסנים במקרר בקופסה אטומה עד להגשה.