מתכון

טראפלס שוקולד מריר, אמרטו וברס

מרץ 2016
1 דירוגים
טראפלס שוקולד מריר, אמרטו וברס
טראפלס שוקולד מריר, אמרטו וברס

כדורי שוקולד לילדים גדולים שאפשר לגלגל ביחד, כשהשדרוג המשמעותי מעניקים אמרטו וברס (שבבי אגוזי לוז מסוכרים)

את הברס, שבבי אגוזי לוז מסוכרים, ניתן להשיג בחנויות מתמחות. הוא הופך את המרקם הרך והמוכר של הטראפלס לפריך ומפתיע ולכן רצוי לא לוותר עליו.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציפוי:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מביאים את השמנת המתוקה לסף רתיחה.

2

יוצקים את השמנת החמה על השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים את השמנת והשוקולד המומס לגנאש חלק.

3

מצננים את הגנאש לטמפרטורה של כ-40 מעלות ומוסיפים אליו את האמרטו והברס.

4

יוצקים את הגנאש לתבנית מרופסת בנייר אפייה או תבנית סיליקון ומצננים אותו במשך מספר שעות, רצוי מחוץ למקרר (בחדר ממוזג).

5

באמצעות הידיים, יוצרים מהגנאש הקר כדורים קטנים ומגלגלים אותם באבקת הקקאו.

גיוון: במקום לגלגל את הכדורים באבקת קקאו, נסו לגלגל אותם בברס.