מתכון

טרטר בשר עם מנגו בשמן זית וכוסברה

אפריל 2019
1 דירוגים
טרטר בשר עם מנגו בשמן זית וכוסברה של שף אלרן בוזגלו. צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט
טרטר בשר עם מנגו בשמן זית וכוסברה של שף אלרן בוזגלו. צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט

שף אלרן בוזגלו מכין טרטר בשר קייצי עם מנגו

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חותכים בעדינות את הפילה לקוביות (שלא יהפוך לעיסה).

2

חותכים את המנגו לקוביות כגודל חתיכות הפילה.

3

מערבבים שמן זית, צלפים, בצלצלי שאלוט ועלי כוסברה.

4

מוסיפים לתערובת את פילה הבשר החתוך ואת קוביות המנגו. מוסיפים מלח לפי הטעם.