מתכון

טריאקי תוצרת בית

דצמבר 2015
2 דירוגים
טריאקי תוצרת בית. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
טריאקי תוצרת בית. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

מתכון קל שמפיק רוטב ארומטי במיוחד

רוטב רב תכליתי, שישמש אתכם כמרינדה, רוטב לנודלס וגם מטבל. מתכון קל (בלי להשחים עצמות כמו בשיטה המסורתית), שמפיק רוטב ארומטי במיוחד.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מביאים את המרכיבים לרתיחה בסיר. מבשלים 30-20 דקות על להבה נמוכה עד שהנפח מצטמצם בחצי.

2

מסננים ומצננים. המרקם של הטריאקי הקר צריך להיות כזה שנדבק לגב כף עץ. אם יש צורך, אפשר להסמיך מעט בעזרת קורנפלור מדולל תוך כדי חימום חוזר. צמצום ממושך יותר אפשרי, אך עלול להעמיק עוד יותר את הטעמים לדרגה דומיננטית מדי.