מטגנים ירקות שורש, מוסיפים יין וברנדי ומבשלים יחד עם כבדי עוף צרובים עד שמתקבל תבשיל ארומטי. מרסקים בפולסים עד שמתקבלת מחית גסה. במסעדה חנן מגיש את הכבד לצד טוסטונים, ריבת בצל ותאנים וסלט קטן של עלים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מתבלים את הכבדים במלח ופלפל וצולים 5-4 דקות במחבת כבדה עם מעט שמן קנולה עד שהם משחימים אך תוכנם נותר מעט ורוד.
2
מטגנים בצל בסיר עם שמן זית 5 דקות עד הזהבה. מוסיפים שום, גזר ושורשי סלרי ומטגנים 10 דקות עד שהירקות מתרככים.
3
מוסיפים לסיר מחצית מכמות החמאה, את עשבי התיבול, צ'ילי, דבש וסילאן. מערבבים ומוסיפים יין ו 5 כפות ברנדי. מבשלים 5 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים.
4
מעבירים את תכולת הסיר, הכבדים והביצים למעבד מזון. מוסיפים את 2 כפות הברנדי והחמאה שנותרו ומעבדים ב 6-5 פולסים קצרים למחית גסה.
5
מעבירים לקערת זכוכית ומכסים בנייר אפייה וניילון נצמד. מומלץ לקרר במשך יממה לפני ההגשה.