מתכון

כדורי לבנה רעננים במילוי דג

יוני 2019
2 דירוגים
כדורי לבנה רעננים במילוי דג של למא שחאדה. צילום: רמי זרנגר. סטיילינג: לי גורמן
כדורי לבנה רעננים במילוי דג של למא שחאדה. צילום: רמי זרנגר. סטיילינג: לי גורמן

מנה ראשונה עם קשת רחבה של טעמים, מרקמים וצבעים: ככה מתחילים ארוחה!

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לתערובת הלבנה

לרוטב האפרסק

לדג ולהרכבת המנה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לתערובת הלבנה

1

מערבבים את הלבנה ומקררים בפריזר עד שתתייצב.

לרוטב האפרסק

2

ממסים חמאה עם מעט מים ושתי חתיכות אפרסק, מוסיפים גרעיני פלפל חריף ירוק ושני עלי מנטה ומצמצמים. מניחים בפריזר לקירור.

הדג והרכבת המנה

3

גורסים את עלי הגפן ומשרים בשמן זית. מפלטים את הדג. גורסים את הדג, מנטה, עירית, טרגון עם יוגורט ושמנת חמוצה. מטגנים את פירורי תפוחי האדמה. גורסים את הפיסטוק החלבי ומערבבים עם הצ'יפס.

להגשה

4

מכדררים את הלבנה עם הפיסטוק והצ'יפס וממלאים במילוי הדג. שמים מעל מצע של שמן עלי גפן חמצמץ ומשפריצים מרוטב האפרסק. מפזרים פיסטוק טחון מעל ומלח גס. מצמיחים עירית מכל כדור.