מתכון

כנפי מסיבות

יוני 2019
1 דירוגים
כנפי מסיבות. צילום: shutterstock
כנפי מסיבות. צילום: shutterstock

אוכל מסיבות קלאסי: אם לא מפריע לכם הלכלוך, תנו לאורחים לתבל את הכנפיים שלהם בעצמם

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למרינדה

לאבקת בוטנים מטוגנים וצ'ילי

לאבקת פיסטוקים לימונית

לאבקת שומשום

לתערובת בשר מעושן

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי המרינדה בקערה גדולה.

2

מוסיפים את הכנפיים, מכסים בניילון נצמד ומשרים לפחות שעה במקרר.

3

מחממים תנור ל-160 מעלות.

4

מניחים את הכנפיים בתבנית, מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום ואוטמים הרמטית.

5

אופים שעה ורבע.

6

בינתיים טוחנים את מרכיבי אבקות תיבול, כל אחת לחוד, במעבד מזון ומסדרים בקעריות נפרדות.

7

מוציאים את הכנפיים מהתנור ומעבירים לקערה עם המרינדה. מערבבים מעט על ידי הקפצת הקערה.

8

מגלגלים כל כנף באחת התערובות. אפשר להגיש מייד או להחזיר לתנור ל-8 דקות, כדי שגם המעטפת תהיה פריכה.