מתכון

כרובית מטוגנת עם לאבנה צאן ביתית

יולי 2019
1 דירוגים
כרובית מטוגנת עם לאבנה צאן ביתית של שף קובי בכר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : דלית רוסו
כרובית מטוגנת עם לאבנה צאן ביתית של שף קובי בכר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : דלית רוסו

מנה קלאסית וקלה להכנה, שתשתלב נהדר עם דגים על הגריל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מתחילים את ההכנה 24 שעות מראש: מניחים חיתול בד על מסננת. מניחים בחיתול את יוגורט הצאן, השמנת החמוצה והמלח. קושרים את קצוות החיתול ותולים מעל כיור או קערה להגרת הנוזלים. לאחר 24 שעות פותחים את החיתול, מעבירים את הגבינה שהתקבלה לכלי אחסון, מכסים בשמן זית ושומרים במקרר.

2

מחממים שמן לטיגון עמוק (180 מעלות) ומטגנים את פרחי הכרובית בכמויות קטנות עד השחמה. יש לשמור על טמפרטורת השמן לקבלת מרקם פריך.

3

מערבבים את העגבניות, הפטרוזיליה והכרובית ומתבלים במיץ לימון ומלח.

4

מניחים את הלבנה בצלחת הגשה, מניחים מעל את הסלט ומפזרים את עלי הזעתר.