מתכון

כריך גזר צלוי

דצמבר 2018
3 דירוגים
כריך גזר צלוי של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה
כריך גזר צלוי של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה

רינת צדוק מכינה סנדוויצ'ים מושקעים במיוחד, ועוטפת אותם בניירות ידידותיים לסביבה ולאדם של אורגניק-זון

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למרינדה

להגשה

למרינדה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שוטפים ומנקים היטב את הגזרים, לא קולפים. מבשלים את הגזרים שלמים במים רותחים עד לריכוך, כ-10 דקות. מסננים מהמים ומניחים לגזרים להתקרר מעט.

למרינדה

2

בינתיים מכניסים לקערה את שן השום, המייפל, החרדל, הסויה, ואם רוצים - את הצ'ילי. מערבבים היטב את כל החומרים. טובלים כל גזר במרינדה ומניחים את הגזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

3

אופים את הגזרים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-10-12 דקות עד לקבלת גוון זהוב.

להגשה

4

חוצים כל לחמנייה ומורחים טחינה גולמית על 2 הצדדים. מוסיפים מעט מהמרינדה ומניחים גזר במרכז הלחמנייה.