פותחים את הראש

כריך טונה מעושנת

דצמבר 2018
כריך בגט פתוח עם איולי ביתי וטונה מעושנת של אורי שפט. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו
כריך בגט פתוח עם איולי ביתי וטונה מעושנת של אורי שפט. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו

נגיסה מחו"ל: כריך בגט פתוח עם איולי ביתי, תוספות פיקנטיות ונתחים של טונה מעושנת

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לאיולי:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מכינים איולי: מערבבים יחד את כל המרכיבים היטב עד לקבלת ממרח חלק.

2

מורחים את הבגטים בשכבה נדיבה של איולי ומסדרים מעל עגבניות שרי, נתחי טונה מעושנת ומלפפונים פרוסים. מקשטים בפלפל צ'ילי, טבעות בצל סגול ונבטי מיקרו צנונית, מגישים לצד מלפפונים חמוצים פרוסים.