מתכון

לביבות סובה וקישואים

יולי 2019
3 דירוגים
לביבות סובה וקישואים של עז תלם. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל
לביבות סובה וקישואים של עז תלם. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל

לא פעם נשארים עם יותר מדי אטריות מבושלות. קבלו את הפתרון האולטימטיבי: לביבות אטריות

 

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

ללביבות

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לרוטב

1

מערבבים את המרכיבים בצנצנת עד קבלת רוטב אחיד. טועמים ומוסיפים עוד סילאן או חומץ לפי הטעם.

ללביבות

2

מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים היטב במים קרים (אטריות סובה נוטות להידבק ללא שטיפה).

3

מחממים שמן לטיגון רדוד במחבת רחבה. מניחים את האטריות בקערה עם הביצים, המלח והקישוא. לשים מעט את המרכיבים בידיים כדי לרכך את הקישוא.

4

מחממים שמן לטיגון במחבת רחבה. יוצקים תלוליות קטנות מהתערובת למחבת ומשטחים מעט עם תרווד.

5

מטגנים במשך 3-2 דקות בכל צד, עד שהלביבות מזהיבות, מוציאים ומניחים על נייר סופג. מגישים מיד לצד הרוטב.