מתכון

לוקוס ברוטב פלפלים ועגבניות

ינואר 2019
חריימה לוקוס ברוטב פלפלים של מסעדת מוברשם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
חריימה לוקוס ברוטב פלפלים של מסעדת מוברשם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

לשישי או לבראנץ': לוקוס, מלך הדגים, מוגש עם רוטב פיקנטי ומתובל עם המון פלפלים ועגבניות

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חותכים את הפלפלים והעגבניות לחתיכות קטנות, מרסקים את שיני השום וקוצצים את הכוסברה. מערבבים את כל הירקות והתבלינים. יוצקים את תערובת הפלפלים ואת המים לסיר ומבשלים כחצי שעה.

2

מטגנים את הדג במחבת עם שמן הזית עד הזהבה.

3

מניחים את הדג בצלחת עמוקה או במחבת, יוצקים מעל את רוטב הפלפלים והעגבניות ומקשטים בכוסברה. רצוי להגיש לצד לחם שחור.