מתכון

לחי עגל וברוקולי עם פלחי תפוז ומרווה

יוני 2019
2 דירוגים
לחי עגל וברוקולי עם פלחי תפוז ומרווה של שף אוראל קימחי. צילום: אנטולי מיכאלו
לחי עגל וברוקולי עם פלחי תפוז ומרווה של שף אוראל קימחי. צילום: אנטולי מיכאלו

מנה בשרית עשירה עם ניחוח הדרים ומרווה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מקמחים, ממליחים ומפלפלים את קוביות הבשר. משחימים אותן בסיר היטב מכל הצדדים ולאחר מכן משחימים את הבצל והשום באותו הסיר.

2

מוסיפים את ציר הבקר, היין הלבן ומיץ התפוזים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים כשלוש שעות על אש נמוכה עד ריכוך מלא.

3

מעבירים לצלחת הגשה, מוסיפים ברוקולי, פלחי תפוזים ומרווה מטוגנת.

הצעת הגשה

4

אפשר לגרר מעט קליפת תפוז או קליפת לימון מלמעלה.