מתכון

מאפה קסטה סיציליאנה

יוני 2019
1 דירוגים
קסטה סיציליאנה של מירי גולדנפלד. צילום וסטיילינג: דניה ויינר
קסטה סיציליאנה של מירי גולדנפלד. צילום וסטיילינג: דניה ויינר

הקסטה הסיציליאנית יכולה להיות עוגה מתוקה לכל דבר או סנדוויץ’ גלידה

מדובר בשני עיגולי בצק (פירוש המילה קסטה בערבית הוא עיגול), שחובקים מלית מתוקה, המשובצת בפירות מסוכרים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבסיס וכיסוי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מפוררים את הגבינה בקערה בעזרת מזלג. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.

2

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.

3

פותחים יריעה של בצק וקורצים עיגול בקוטר 22 ס”מ. מניחים אותו בתבנית, מפזרים שקדים ויוצקים את תערובת הגבינה. מחליקים בעזרת מרית ומכסים בעיגול בצק נוסף. יוצרים חור במרכז הבצק או חורצים חריצים נאים בעזרת סכין, כדי שהאדים יוכלו להשתחרר מהמאפה.