מתכון

מאפינס משמשים ושקדים

2 דירוגים
מאפינס משמשים ושקדים של שפית־קונדיטורית דורית ברנד וטליה רסנר.צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל
מאפינס משמשים ושקדים של שפית־קונדיטורית דורית ברנד וטליה רסנר.צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל

מאפינס אמריקאי פשוט וקלאסי עם פירות עסיסיים ושקדים, שאפשר להכין גם כעוגה בחושה בתנית אינגליש קייק

אפשר להחליף את המשמשים בשזיפים, ואפשר גם לאפות כעוגה בחושה בתבנית אינגליש קייק.

כלים: תבנית מאפינס 

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל המרכיבים מלבד המשמשים והשקדים בקערה עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים את המשמשים ומקפלים לתערובת בעדינות.

2

מוזגים את התערובת לתבנית מאפינס וממלאים כל שקע עד 3/4 הגובה. מפזרים מעל את השקדים.

3

אופים בתנור שחומם מראש ל־160 מעלות במשך 20 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים וקיסם שננעץ בהם יוצא נקי.