מתכון

מאפי מצה בריי עם עוף וג'ינג'ר

ינואר 2020
2 דירוגים
מאפי מצה-בריי עם עוף וג'ינג'ר של רות אוליבר | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
מאפי מצה-בריי עם עוף וג'ינג'ר של רות אוליבר | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

מיני פשטידות שמזכירות מאפינס בשריים, פיקנטיים וטעימים. פתרון מצוין לארוחת ערב או כמנה ראשונה

מגישים ליד סלט וטחינה.

12 קוקוטים בקוטר 8 ס”מ

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים היטב את הקוקוטים.

2

מניחים שברי מצות בקערה, מכסים במים חמים וממתינים 10 דקות.

3

שמים חזה עוף בסיר, מכסים במים רותחים ומבשלים 8 דקות או עד שמלבין ומתבשל גם במרכז. מצננים וחותכים לקוביות קטנות.

4

מסננים את פירורי המצות, סוחטים היטב ומחזירים לקערה.

5

מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים היטב ויוצקים את העיסה לקוקוטים.

6

אופים כ-25 דקות עד שהמאפים זהובים ויציבים.