מתכון

מולארד ברוטב ענבים

יוני 2019
1 דירוגים
מולארד ברוטב ענבים של שף אלרן בוזגלו. צילום:אפרת ליכטנשטט
מולארד ברוטב ענבים של שף אלרן בוזגלו. צילום:אפרת ליכטנשטט

מנה קיצית וקלילה להכנה בטעמים מפתיעים של שף אלרן בוזגלו

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

רוטב

1

חוצים את כל הענבים לשניים ומנקים אותם מחרצנים. מכניסים אותם למחבת עמוקה ומחממים על אש גבוהה. מוסיפים את הסוכר והחומץ הבלסמי, ומועכים מעט את הענבים במזלג. ממשיכים לבשל ומצמצמים במשך דקה נוספת ומורידים מהאש.

בשר

2

מחממים מחבת עבה (עדיף מברזל) ומשמנים מעט בשמן קנולה. פורסים את המולארד לנתחים בעובי 1 ס״מ, מניחים את הנתחים על המחבת למשך חצי דקה מכל צד ומוציאים.

הגשה

3

מניחים את נתחי חזה המולארד על צלחת, מתבלים במעט מלח, יוצקים מעל רוטב ענבים ומגישים.