מתכון

מוס שוקולד לבן, אננס ופירות יער ביין

2 דירוגים
מוס שוקולד לבן, אננס ופירות יער ביין של קונדיטור מייקל יטברק. צילום וסטיילינג: אושרה מלצר
מוס שוקולד לבן, אננס ופירות יער ביין של קונדיטור מייקל יטברק. צילום וסטיילינג: אושרה מלצר

כוסות מוס שוקולד מתוקות עם טעמים משכרים של יין, פירות יער ואננס

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לאננס מקורמל

לפירות יער מרלו

למוס אופליס

לאננס מקורמל

לפירות יער מרלו

למוס אופליס

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

לאננס המקורמל

1

מבשלים בסיר את האננס עד אידוי הנוזלים. מוסיפים את הסוכר ומקרמלים את האננס. מצננים במקרר.

לפירות יער מרלו

2

מבשלים בסיר את פירות היער עם הסוכר כ-3 דקות עד שהסוכר נמס והפירות מפשירים. מוסיפים את היין והקינמון ומבשלים עוד כ-5 דקות עד שהמסה מסמיכה. מצננים במקרר.

למוס

3

יוצקים את החלב לשוקולד וממסים במיקרוגל בפולסים קצרים. מערבבים היטב עד קבלת מסה אחידה. מקררים לטמפרטורת החדר.

4

מקציפים את השמנת לקצפת רכה ומקפלים לתוך השוקולד.

להרכבת המנה

5

מניחים בכוס גבוהה ככפית מהאננס, כך שיכסה את תחתית הכוס. יוצקים מעל האננס שכבה של המוס כמעט עד גובה הכוס. לפני ההגשה מקשטים בפירות היער.