מתכון

מחבת דג ים בדלעת, שום ועשבים

דצמבר 2018
1 דירוגים
מחבת דג ים בדלעת, שום ועשבים של רינת צדוק צילום: חיים יוסף
מחבת דג ים בדלעת, שום ועשבים של רינת צדוק צילום: חיים יוסף

זו גרסה עדכנית לדג המרוקאי: הארטישוק הירושלמי והדלועים מחליפים את העגבניות, והעלים הירוקים מוסיפים טאץ' רענן

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת ומטגנים דלעת וארטישוק ירושלמי תוך כדי ערבוב־הקפצה. מוסיפים שום, פלפלים, זרעי כוסברה ומלח ומניעים את המחבת מצד לצד. 

2

מוסיפים למחבת את הדגים, מפזרים עלי כוסברה שלמים, מכסים ומבשלים 10־8 דקות. יוצקים את הנוזלים על הדגים תוך כדי טיגון.