צ'יק צ'אק

ממרח גזר ותבלינים מהיר

דצמבר 2018
2 דירוגים
ממרח גזר וקימל טחון של אינס ינאי צילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי
ממרח גזר וקימל טחון של אינס ינאי צילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי

כשמוסיפים לגזר מבושל מבחר תבלינים כמו שום, פפריקה וכוסברה הוא הופך לממרח עשיר שישדרג כל כריך

צנצנת בנפח 500 גרם

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את הגזרים במים חמים עד שהם רכים ומסננים.

2

מחממים שמן במחבת ומטגנים שום ותבלינים יבשים תוך כדי ערבוב כ־1/2 דקה.

3

טוחנים במעבד מזון בפולסים את הגזרים עם התבלינים ומיץ הלימון עד לקבלת ממרח אחיד. מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר.