מתכון

ממרח סלרי, אריסה ולימון כבוש

פברואר 2020
3 דירוגים
שורש סלרי. צילום: shutterstock
שורש סלרי. צילום: shutterstock

ממרח עם טעמים בועטים, שמגישים לצד לחם חם בתחילת הארוחה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 200 מעלות.

2

מפזרים מלח גס בתבנית ומניחים עליו שורשי סלרי. אופים שעה-שעה ורבע עד שמתרככים.

3

קולפים, מועכים ומוסיפים לימון כבוש, אריסה, שמן זית וכוסברה קצוצה ומערבבים. מגישים עם לחם.