שלא ימרחו אתכם

ממרח עגבניות, פלפלים ואניס

דצמבר 2018
1 דירוגים
ממרח עגבניות, פלפלים ואניס של אינס ינאי צילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי
ממרח עגבניות, פלפלים ואניס של אינס ינאי צילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי

ממרח עגבניות ביתי ועשיר השזור בטעמי אניס וזרעי כוסברה, שמהווים שבירת שיגרה פאנקית על גבי פרוסת הלחם

לצנצנת בנפח 500 גרם

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת רחבה וקולים זרעי כוסברה, כוכבי אניס, מלח ופלפל. מוסיפים עגבניות ופלפל ומטגנים על אש גדולה כ־10 דקות תוך כדי ערבוב עד שהירקות נחרכים.

2

מוסיפים סילאן, מערבבים ומסירים מהאש. מוציאים את כוכבי האניס, מצננים וטוחנים במעבד מזון בפולסים עד לקבלת ממרח אחיד. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר.