מתכון

ממתק שוקולד ורוד עם פצפוצי אורז

פברואר 2016
2 דירוגים
ממתק שוקולד ורוד עם פצפוצי אורז. צילום: דן לב, סטיילינג: רותם ניר
ממתק שוקולד ורוד עם פצפוצי אורז. צילום: דן לב, סטיילינג: רותם ניר

חטיף השוקולד שהכי מזכיר ילדות ובית. הוא דורש רק שלושה מרכיבים וכל כך קל להכנה, שגם הילדים יכולים להשתתף

.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

ממיסים שוקולד במיקרוגל או על אמבט מים חמים (בין מארי) ומערבבים למשחה אחידה. מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים. מוסיפים ריבה ומערבבים היטב.

2

מניחים כף מהתערובת בכל מנז’ט. שומרים בכלי אטום במקרר עד שלושה ימים או במקפיא עד שבוע.

גיוונים:

  • לחטיף ירוק – מחליפים את הריבה בכפית גדושה של ממרח פיסטוקים (להשיג בחנויות אפייה מתמחות). מערבבים את ממרח הפיסטוקים יחד עם השוקולד לפני הוספת פצפוצי האורז.
  • לחטיף חום – מחליפים את השוקולד הלבן בשוקולד חלב באותה כמות (ללא ריבה, כמובן).