מתכון

מרק דגים צח עם קניידלך

פברואר 2019
3 דירוגים
מרק דגים צח עם קניידלעך של שף איתן ואנונו. צילום: אנטולי מיכאלו
מרק דגים צח עם קניידלעך של שף איתן ואנונו. צילום: אנטולי מיכאלו

שף איתן ונונו מרענן את מרק העוף הסטנדרטי של ארוחת ליל הסדר במרק דגים עם קניידלך

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקניידעלך:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

למרק

1

בסיר גדול מחממים קלות שמן קנולה, מוסיפים את הירקות, התבלינים וגרידת הלימון ומבשלים על אש גבוהה במשך 5 דקות. מוסיפים את אדרות וראשי הדג ומערבבים נמרצות במשך 5 דקות. מוסיפים מים עד לכיסוי הדגים ומביאים לרתיחה; תוך כדי מכפים את הקצף. מנמיכים את האש ומבשלים תוך בעבוע עדין במשך 30 דקות. מסננים ומצננים.

לקניידלעך

2

בקערה מערבבים נמרצות קמח, ביצים, שמן קנולה, מלח, פלפל ומים רותחים. מצננים במקרר שעתיים. מוציאים את התערובת ויוצרים בידיים רטובות קלות כדורים בגודל שרוצים.

3

מרתיחים סיר מים עם מלח ומניחים בעדינות את כדורי הקניידלעך במים. כשהכדורים צפים מוציאים אותם בעזרת כף מחוררת.