מתכון

מרק עוף עם ביצה ולימון – אבגולמונו

ינואר 2020
6 דירוגים
אבגולמונו (מרק עם ביצה ולימון). צילום: shutterstock
אבגולמונו (מרק עם ביצה ולימון). צילום: shutterstock

מרק בלקני עם מרקם קרמי קטיפתי המכונה גם "סופה דה וואבו אי לימון" (מרק עם ביצה ולימון)

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מביאים ציר לרתיחה בסיר גדול, מוסיפים אטריות ומבשלים 8-6 דקות או עד שהן רכות.

2

טורפים מיץ לימון עם ביצים בקערה ומתבלים במלח ופלפל שחור. יוצקים מצקת מן הציר החם לתערובת הביצים ומערבבים להשוואת טמפרטורות.

3

יוצקים את תערובת הביצים והלימון לסיר ומערבבים 4-3 דקות על להבה נמוכה תוך כדי בחישה בלי שהמרק יגיע לרתיחה. מכבים את האש כדי שהמרקם החלק יישמר והביצים לא יהפכו לפתיתי ביצים.