כל סעודה הונגרית נפתחת במרק. ומה איתנו? בחורף הקיצי בישראל אין כמו מרק ערמונים מתקתק, אותו אפשר להגיש חם או קר
החומרים
רשימה
תמונות
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
רשימה
תמונות
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
להגשה:
להגשה:
אופן ההכנה
1
משרים צימוקים ברום.
2
מועכים ערמונים למחית ומערבבים פנימה אבקת פודינג, אבקת סוכר וכף חלב.
3
מביאים את יתרת החלב לרתיחה בסיר בינוני. מוסיפים את ממרח הערמונים תוך כדי בחישה מתמדת, ומבשלים כ-3 דקות למרק סמיך.
4
להגשה מחלקים לצלחות אישיות ומעטרים בצימוקים המושרים ודבש. אפשר גם לצנן את המרק ולהגישו קר.
עוד בנושא