מתכון

מרק ערמונים קר (Gesztenye Leves)

ינואר 2016
1 דירוגים
מרק ערמונים (Gesztenye Leves). צילום: אילון פז
מרק ערמונים (Gesztenye Leves). צילום: אילון פז

כל סעודה הונגרית נפתחת במרק. ומה איתנו? בחורף הקיצי בישראל אין כמו מרק ערמונים מתקתק, אותו אפשר להגיש חם או קר

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים צימוקים ברום.

2

מועכים ערמונים למחית ומערבבים פנימה אבקת פודינג, אבקת סוכר וכף חלב.

3

מביאים את יתרת החלב לרתיחה בסיר בינוני. מוסיפים את ממרח הערמונים תוך כדי בחישה מתמדת, ומבשלים כ-3 דקות למרק סמיך.

4

להגשה מחלקים לצלחות אישיות ומעטרים בצימוקים המושרים ודבש. אפשר גם לצנן את המרק ולהגישו קר.