מתכון

מרק שעועית שחורה ובשר מעושן

ינואר 2016
1 דירוגים
מרק שעועית שחורה ובשר מעושן. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
מרק שעועית שחורה ובשר מעושן. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

הצעת הגשה: למרק בסגנון מכסיקני מגישים עם שברי טורטייה מטוגנת, שמנת חמוצה, גרגרי תירס טרי וגבינת צ'דר מגוררת

למתכון נדרשת השרייה מקדימה של לילה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מלהיטים סיר גדול וגבוה ללא שמן על להבה גבוהה ומטגנים נקניקיות ובשר מעושן 4-3 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הירקות ומטגנים כ-5 דקות עד שצבעם הופך בוהק.

2

יוצקים מים ומוסיפים את השעועית עם נוזלי ההשריה, פפריקה, זרעי כוסברה טחונים ופלפל שחור. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כ-3 שעות על להבה נמוכה. מוסיפים מלח רק לקראת תום הבישול לאחר שהשעועית התרככה.