מתכון

מרק תפוזי דם וסשימי דג

ינואר 2019
7 דירוגים
מרק תפוזי דם וסשימי דג של שף דיוויד פרנקל. צילום: אנטולי מיכאלו
מרק תפוזי דם וסשימי דג של שף דיוויד פרנקל. צילום: אנטולי מיכאלו

כדי להוסיף עוד טעמים למנה מגרדים מעל את הג'ינג'ר ומפזרים שקדים ועלי שומר בצלחת

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מפלטים את תפוזי הדם ומסדרים אותם בצלחות קעורות להגשה. סוחטים את ליבת התפוז ואת הליים מעל. מניחים בצלחת את פרוסות הסשימי ומתבלים במלח ים ושמן זית. מגרדים מעל את הג'ינג'ר ומפזרים את השקדים ועלי השרוויל בצלחת.