מתכון

נשיקות מרנג קטנות

פברואר 2019
2 דירוגים
נשיקות מרנג קטנות של מאפיית נולה. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
נשיקות מרנג קטנות של מאפיית נולה. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

נשיקות מרנג לחג האהבה מבית היוצר של מאפיית נולה

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים את החלבונים בתוך קערה מעל סיר מים על האש ומערבבים במרץ כל הזמן. מודדים את חום הבלילה בעזרת מד חום וכשמגיעים ל-60 מעלות מעבירים את הבלילה לקערת מיקסר במהירות ומקציפים כדי שתתקרר.

2

מוסיפים את הסוכר לאט עד לקבלת קצף אחיד. מכינים מזלף בעל צנתר קטן וחלק, וצובעים את שקיק המזלף מבפנים בצבע מאכל.

3

מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ויוצקים בעזרת המזלף עיגולי מרנג קטנים בגודל של סנטימטר וחצי בערך.

4

אופים בתנור בחום של 120 מעלות במשך שעה וחצי או עד שה"נשיקות" מתייבשות לגמרי.