מתכון

סביצ'ה מוסר עם ענבים אדומים וקרם פרנו

אפריל 2019
1 דירוגים
סביצ'ה מוסר עם ענבים אדומים וקרם פרנו של שף אלרן בוזגלו. צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט
סביצ'ה מוסר עם ענבים אדומים וקרם פרנו של שף אלרן בוזגלו. צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט

לפני שאתם חותכים את הדג לקוביות, קררו אותו - יהיה קל יותר לחתוך אותו

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקציפת פרנו

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לסביצ'ה מוסר

1

חותכים את הדג לקוביות שוות. מוסיפים שמן זית, מיץ לימון, כוסברה ומלח. מערבבים ומניחים בכלי הגשה.

לקציפת פרנו

2

מוסיפים 15 מ"ל פרנו לשמנת חמוצה, מוסיפים קמצוץ מלח ומקציפים בבלנדר ידני עד שמתקבלת קציפה אוורירית.

להגשה

3

מניחים כף גדושה של קציפת פרנו מעל מנת הדג. יוצקים מעט סילאן ומגישים עם ענבים בצד.