מתכון

סחוג ירוק

מרץ 2016
1 דירוגים
סחוג ירוק. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
סחוג ירוק. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

חריף זה לא רק טעם, זאת דרך חיים, ומי שאוהב חריף יוסיף אותו לכל דבר

הסחוג נשמר שבועיים-שלושה במקרר בכלי אטום. החריפות דוהה עם הזמן.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרסקים את החומרים למעט השמן במעבד מזון למרקם של מחית. מומלץ לעבוד בפולסים כדי לא להגיע למרקם של רסק נוזלי.

2

מעבירים לצנצנת ומוסיפים את השמן מעל - כדי שישמש חוצץ ויגן מפני קלקול.