לאופן ההכנה, צפו בסרטון בסוף המתכון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2
מושחים פרוסות כרוב בשמן זית ומעבירים לתבנית. מפזרים מעל מלח, פלפל, תבלינים ועשבי תיבול, מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום ואופים כ־12 דקות, עד שהכרוב מתרכך. מסירים את נייר האפייה ורדיד האלומיניום, מוסיפים חתיכות לחם, מזלפים שמן זית וצולים כ־10 דקות נוספות להשחמה.
3
מפזרים מעל גבינה ועלי כוסברה ומגישים.