מתכון

סלט אנדיב עם ארטישוק ואגס

ינואר 2019
2 דירוגים
סלט חורף של שפית תמר כהן-צדק. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
סלט חורף של שפית תמר כהן-צדק. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

בסלט הזה החסות מתחברות לאגס מתקתק, לאנדיב מריר ולארטישוק לא מבושל שנכבש קלות בתיבול

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שמים את העדשים בסיר, מכסים בשפע מים, מרתיחים, מקטינים את האש ומבשלים 20־30 דקות עד שהן רכות אך לא מתפרקות.

2

קורעים את כל העלים הירוקים בידיים ומעבירים לקערה. מוסיפים עדשים, ארטישוק, אגס ובצל סגול, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.