מתכון

סלט ארוגולה, מוצרלה וסברס

דצמבר 2018
1 דירוגים
סלט ארוגולה מוצרלה וסברס של אביבית פריאל. צילום:אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
סלט ארוגולה מוצרלה וסברס של אביבית פריאל. צילום:אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

כמעט בלי חיתוכים ובמינימום עבודה - סלט גס למראה אך עדין טעמים, עם ארוגולה פריכה, מוצרלה טובה וסברס טרי

את הנוסחה לסלט הזה כדאי לאמץ ולגוון גם עם גבינות אחרות ועם פירות קיץ שונים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מתבלים את הארוגולה בשמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור.

2

מסדרים את הארוגולה בצלחת הגשה ומפזרים מעל סברס ומוצרלה. אפשר לקשט ולגוון עם פלפל צ'ילי או שקדים או אגוזי לוז.

*לגרסה טבעונית: מוותרים על המוצרלה.