מתכון

סלט בורגול, עדשים וטונה בשמן זית

פברואר 2019
2 דירוגים
סלט בורגול, עדשים וטונה בשמן זית של שפית פרידה רז. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורין
סלט בורגול, עדשים וטונה בשמן זית של שפית פרידה רז. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורין

אחרי אימון כושר מאומץ הגוף זקוק לחלבונים כדי לשקם את השרירים, אבל למי יש כוח להתחיל לבשל?

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים את הבורגול במים חמים כשעה. שוטפים את הבורגול ומסננים היטב.

2

מטגנים את הבצלים עד שהם מזהיבים, מוסיפים את העדשים, המים, המלח, הפלפל והכמון, מרתיחים ומנמיכים את האש. מבשלים 30 דקות, מוסיפים את הבורגול והגזר, מערבבים ומכבים את האש. משאירים מכוסה 10 דקות, מוסיפים את נתחי הטונה ומערבבים קלות.