מתכון

סלט הרינג כבוש, תפוחים ושמנת

פברואר 2020
1 דירוגים
סלט הרינג כבוש, תפוחים ושמנת של תום פרנץ צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
סלט הרינג כבוש, תפוחים ושמנת של תום פרנץ צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

ההרינג הכבוש הוא אחד מאבני היסוד של המטבח היהודי-אירופאי, וכאן הוא מקבל טוויסט אלגנטי וקליל

חשוב להשקיע בהרינג מאיכות טובה. מכינים את המנה יום מראש, כדי לתת לטעמים זמן להתאחד ולהתפתח.

הכנה מראש: הסלט נשמר היטב בקופסה אטומה במקרר עד שבוע.

הצעת הגשה: מגישים מעל תפוחי אדמה מבושלים במי מלח מעוכים לפירה גס.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מנקים את הדגים מהעור וחותכים לנתחים בגודל ביס (אפשר גם להשאיר נתחים שלמים).

2

מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים פרט לדג. מוסיפים את הדג ומתקנים תיבול.

3

שומרים בקירור עד ההגשה. מגישים עם חמאה ולחם טוב, שיספוג את הרוטב המשגע.