מתכון

סלט וייטנאמי בגלילות סינטה עגל

יוני 2017
1 דירוגים
סלט וייטנאמי בגלילות סינטה עגל. צילום: עודד מרום | סגנון: אוריה גבע
סלט וייטנאמי בגלילות סינטה עגל. צילום: עודד מרום | סגנון: אוריה גבע

מנה קיצית מהירה, שאפשר לאכול מעל השיש בזמן שמסיימים להחזיר את המטבח לקדמותו אחרי המהומה של ליל אמש

מי שלא אוהב את הטעם העז של רוטב דגים יכול להחליף אותו במלח. אם לא מוצאים קייל, משתמשים ברוקט או בארוגולה, מוותרים על ההשריה ומערבבים את העלים ישר בסלט.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלט:

למשרה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי המשרה ומשרים קייל ל-20-15 דקות עד שהעלים מתרככים. מוסיפים את יתר חומרי הסלט ומערבבים.

2

מניחים פרוסות רוסטביף על משטח עבודה ומניחים לרוחב כל פרוסה מעט מהסלט, כך שיבצבץ ממנה החוצה. מגלגלים לגליל.