מתכון

סלט חצילים בוכרי – בּוֹג'וֹן

ספטמבר 2019
4 דירוגים
בּוֹג'וֹן - סלט חצילים בוכרי. צילום: shutterstock
בּוֹג'וֹן - סלט חצילים בוכרי. צילום: shutterstock

סלט-מטבל מאוד פשוט להכנה, עם טעמים נקיים של חצילים קלויים ועוקצנות נעימה של שום

מכינים אותו בימי שישי ואוכלים יחד עם הגוז'גיז'ה (מאפה בוכרי מסורתי ממולא בשר ובצל) או ליד תבשילי אורז.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים סיר בעל ציפוי מונע הידבקות ומניחים בו את החצילים עם הצד החתוך כלפי מעלה. מכסים וקולים 20-15 דקות עד לריכוך. מצננים מעט.

2

מרוקנים את בשר החצילים לקערה בעזרת כפית. מתבלים בשום, לימון ומלח ומערבבים. שומרים במקרר עד 4 ימים.