סל וחומר

סלט עדשים ותאנים

דצמבר 2018
3 דירוגים
סלט עדשים ותאנים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
סלט עדשים ותאנים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

סלט טבעוני, חגיגי ושונה שיש בו הכל מהכל: קטניות טובות, תאנים בשיא העונה ומנעד טעמים רחב

סלט שהוא ארוחה שלמה. יש בו שילוב של חלבון איכותי (עדשים), עלים ירוקים וחמיצות, מליחות ומתיקות. הוא יכול לשמש גם כסלט רושם בארוחה חגיגית – כזה ששובר את שגרת הסלט הירוק הרגיל.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מרתיחים מים בסיר ומבשלים את העדשים 10־8 דקות עד שהן מתרככות ומוכנות. מסננים ומצננים.

2

מערבבים את מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד.

3

מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה, יוצקים את הרוטב ומערבבים.