מתכון

סלט עדשים כתומות

דצמבר 2015
1 דירוגים
סלט עדשים כתומות. צילום: דניה ויינר
סלט עדשים כתומות. צילום: דניה ויינר

סלט עם ניחוח קיצי מובהק וערך תזונתי רב

העדשים הכתומות, בניגוד לשאר הקטניות, מתבשלות מהר, ואין צורך להשרותן.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים את העדשים עד לרמת "אל­דנטה" (כ-3 דקות מרגע הרתיחה).

2

מסננים ושוטפים.

3

כשהעדשים מצוננות, מוסיפים את כל החומרים ומערבבים.

טיפ: כדי לקבל סלט טרי­-טרי, מכינים את כל המרכיבים מראש: מבשלים את העדשים, קוצצים ירקות ומכינים את מרכיבי הרוטב בצנצנת קטנה. ממש לפני הארוחה מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים.