מתכון

סלט עוף, תפוחי אדמה ורוקט

2 דירוגים
סלט עוף, תפוחי אדמה ורוקט 
. צילום: דניאל לילה | סגנון: דיאנה לינדר
סלט עוף, תפוחי אדמה ורוקט . צילום: דניאל לילה | סגנון: דיאנה לינדר

ארוחה שלמה בתוך קערת סלט, אפשר להכין הכל מראש ורק להוסיף תיבול בעת ההגשה

גיוון: אם אין סחוג, אפשר להשרות את העוף בשמן זית מתובל במחית טעם אחרת, למשל: צ'ימיצ'ורי, אריסה, פלפלצ'ומה או קארי או בתבלין יבש, למשל גריל עוף.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים חזה עוף בתערובת של סחוג ו-2 כפות שמן זית למשך שעה לפחות ואפשר עד 24 שעות.

2

מבשלים תפוחי אדמה במים 45 דקות או אופים שעה בתנור שחומם ל-200 מעלות עד לריכוך. מצננים, קולפים וחותכים לקוביות בגודל 4-3 ס"מ.

3

מלהיטים מחבת עם 2 כפות שמן זית וצולים את חזה העוף 2 דקות מכל צד עד שמוכן. מצננים וחותכים לפיסות באורך 3-2 ס"מ.

4

מערבבים את הבשר עם תפוחי האדמה, בצל, צנוניות ורוקט בקערה גדולה. מתבלים ב-4 כפות שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל ומגישים מייד.