מתכון

סלט פיקנטי של פפאיה, תרד ופילה בקר

אפריל 2016
סלט פיקנטי של פפאיה, תרד ופילה בקר. צילום: דניה ויינר | ייעוץ: דפנה בוסאני
סלט פיקנטי של פפאיה, תרד ופילה בקר. צילום: דניה ויינר | ייעוץ: דפנה בוסאני

תכונותיה המפליגות של הפפאיה הופכות אותה לנכס בתחומים רבים. גם במטבח מדובר באוצר בריאותי

מתעשיית הבשר ועד למעבדות הקוסמטיקה – תכונותיה המפליגות של הפפאיה הופכות אותה לנכס בתחומים רבים. גם במטבח מדובר באוצר בריאותי. סלט עם שילוב טעמים משגע, שופע ברזל וויטמין C.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מוציאים את הבשר מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה.

2

מחממים מחבת כבדה על להבה גבוהה, מורחים את הבשר בשמן, מפלפלים ומטגנים מכל הצדדים, עד שהבשר שחום. מוציאים ומצננים כ-10 דקות.

3

פורסים את הבשר לפרוסות דקות, מעבירים לקערה ומוסיפים פפאיה, תרד, צ’ילי וכוסברה.

4

מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים מיד.