מתכון

סלט צימעס שיק

לייזה פנאלים קוראת תיגר על הצימעס הקלאסי ומוסיפה לו שיק מהשוק - סלט צבעוני שירומם את מצב הרוח בשולחן החג שלכם.

לייזה פנאלים קוראת תיגר על הצימעס הקלאסי ומוסיפה לו שיק מהשוק – סלט צבעוני שירומם את מצב הרוח בשולחן החג שלכם.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב:

לרוטב:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

בקערה מערבבים את הבצלים עם הגזר, 3 כפות שמן הזית, 2 כפות סילאן, חצי כפית קינמון, מלח ופלפל. מעבירים לתבנית חסינת חום.

3

אופים כ-40 דקות עד הזהבה.

4

מכינים את הרוטב: מערבבים את הצימוקים עם 2 כפות סילאן, מיץ מחצי תפוז, כף שמן זית, מלח והרבה פלפל שחור טרי, עד לאיחוד והמסה.

5

מגישים: בקערת הגשה מסדרים את תערובת הגזרים והבצלים, מעל מעט עלי רוזמרין (לא חובה), שקדים לבנים קלויים, אורז פרא שחור ורוטב מתקתק.