מתכון

סלט קינואה, ירקות שורש וטונה עם לימון

אפריל 2019
4 דירוגים
סלט קינואה, ירקות שורש וטונה עם לימון של שפית פרידה רז. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורין
סלט קינואה, ירקות שורש וטונה עם לימון של שפית פרידה רז. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורין

סלט קינואה הוא אחד הפתרונות הכי קלים ופשוטים למי שרוצה לשבוע מבלי לבשל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים את הקינואה במים עד שהיא מוכנה (כרבע שעה), שוטפים ומסננים.

2

חותכים את הגזרים, הסלק ושורש הסלרי למקלות דקים או מגררים בפומפייה גסה.

3

מערבבים בקערת סלט את הקינואה, העדשים, הירקות והעלים הירוקים.

4

מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים ומפזרים את נתחי הטונה מעל.