מתכון

סלט קינואה שחורה, אפונים ונבטים

דצמבר 2015
5 דירוגים
סלט קינואה שחורה, אפונים ונבטים. צילום: דניאל לילה | סגנון: אורלי פלאי-ברונשטיין
סלט קינואה שחורה, אפונים ונבטים. צילום: דניאל לילה | סגנון: אורלי פלאי-ברונשטיין

מתכון מנצח לארוחת ערב קיצית, טובה לבריאות ויפה למראה. עם כוס יין, מעט גבינה טובה וקצת לחם אין ארוחה טעימה מזה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים קינואה ב-½1 כוסות מים כ-30 דקות, עד שכל המים נספגים והקינואה מוכנה, ומצננים.

2

מחממים שמן במחבת קטנה, מטגנים-מאדים בטטות עד לריכוך ומקררים.

מרכיבים את הסלט:

3

מערבבים נבטים משני סוגים עם הקינואה, אפונה, שום ועגבניות.

מכינים רוטב ומתבלים:

4

מערבלים את חומרי הרוטב בבלנדר עד לקבלת תערובת אחידה, יוצקים על הסלט ומערבבים.